QGrips Earwax Cleaner Kan du ta bort vax utan att skada öronkanalen?

På följande minuter kommer du att upptäcka all information om QGrip, en plastenhet som enligt producentens ord kan vara ett intressant element, och ett verktyg för att hjälpa till att ta bort vax och hjälpa till att hålla insidan av örat rent. .

Lär känna dess sammansättning, dess fördelar och var du kan köpa den ursprungliga produkten.

9.2Expert Score
QGrips utvärdering

Pris
9.5
Användarrecensioner
9
effektivitet
9
Produktens sammansättning
9.5

Vad är QGrips? 

Tillverkaren indikerar att QGrips är en enhet som är speciellt utformad för att erbjuda hjälp vid rengöring av örat, och för att göra det lättare att ta bort öronvax.

Den inre rengöringen av örat är viktig, eftersom du som ett resultat av ansamlingen av öronvax kan uppleva bristande hörsel, bomullspinnar eller vattpinnar rekommenderas inte att utvinna vaxet, eftersom de istället för att ta bort det tenderar att pressa mer örvax inåt. Dessa små hygienverktyg är endast idealiska och uteslutande på öronen, det vill säga endast den yttre delen av örat.

Även om öratskinnet är mycket tunt och känsligt påstår tillverkaren att komponenterna i QGrips är mjuk, därför kan den användas av hela familjen. Jag inbjuder dig att avsluta behandlingen och lära känna alla detaljer i QGrips.

Hur fungerar QGrips?

QGrips fungerar som en öronrensare, med skillnaden att det inte finns någon risk att rester lämnas kvar. Trumhinnan är mycket lätt att ta skador, även permanent, den funktion som QGrips utför och beskrivs av sin egen tillverkare. Denna enhet liknar en korkskruv eller korkskruv, till skillnad från bomullsknoppar som skjuter vax eller vax längre in i hörselgången. QGrips fångar detta skräp med huvudet och genom att ta bort enheten från örat, blir du helt enkelt av med allt.

Fördelar som ska erhållas

Tillverkaren indikerar att fördelarna med användningen av QGrips är motsatsen till bomullspinnar eller vattpinnar, eftersom de senare tenderar att pressa vaxet, till och med förhindrar att det tas bort.

 • Enhet med tillräcklig storlek för att bära den i din väska, den är praktisk och lätt.
 • Huvudet är tillräckligt mjukt för att passa stora hål och barnens öron.
 • Extrahera det totala ackumulerade öronvaxet.
 • Det har inga biverkningar.
 • Icke-toxiska material.
 • Inuti förpackningen finns en bruksanvisning för att veta detaljerna i QGrips i detalj.
 • Ger en definitiv rengöring av hörselgången.
 • Rengörs utan risk för att fastna i öronvaxskanalen eller del av samma enhet.

Vad är kompositionen?

Tillverkaren indikerar att för tillverkning av QGrips användes plast av hög kvalitet, liksom mjuka silikoner, dess material uttrycker att de är hållbara utan giftigt kemiskt innehåll. Dessutom uttrycker användarna att användningen av den här enheten är enkel eftersom den inte väger, och dess design gör det lätt att hålla. För mer information om detta kan du gå till de bifogade anvisningarna på förpackningen.

Biverkningar och kontraindikationer

Användare av QGrips har hittills inte visat negativa effekter på den som tillverkaren föreslår, samma konsumenter uttrycker komfort med användningen av denna produkt, skaparen av den här enheten för sin del, förklarar inte kontraindikationer.

Hur man använder

Den här enheten är enkel att använda, som förklarats av den egna tillverkaren, du behöver bara sätta in produkten i örat som ska rengöras, och rotera den, QGrips fångar öronvaxen i hörselgången under den vridningen och extraherar den. För mer information, läs hela manualen i paketet.

Användarrecensioner

Efter att ha tagit till ENT för öronstädning, bestämde jag mig för att inte betala för den här tjänsten igen och bad om QGrips att använda den med alla familjemedlemmar. Jag har haft några fördelar med att använda denna enhet, förutom att använda peroxid För att ta bort vax ibland använder jag inte längre bomullstussar.

Juan Gutiérrez 35 år.

Min pappa är en gammal man, och på grund av överskottet av öronvax som hans hörsel påverkas då och då, köpte jag den här enheten från QGrips för att hjälpa mig med vård av min pappa och underhållet av hans öron, utöver detta besök hos läkaren De är periodiska och vi ser till att allt går bra med din hörselhälsa.

Ana María González 42 år gammal.

Jag betonar bara att den här enheten används som ett rengöringshjälpmedel, det är inte för att bota dövhet eller ett öronproblem, det är en produkt som uppfyller sin funktion, men det måste också komma ihåg att att undvika användning av vattpinnar är en av de viktigaste sakerna vi kan inse.

Felipe Alcalá 53 år gammal.

Var kan jag köpa?

QGrips finns bara på den officiella webbplatsen för tillverkaren, samma producent var den som bestämde det på detta sätt, för att förhindra konsumenter från att ha tillgång till en imiteringsprodukt eller till mycket höga priser.

Därför är webbplatser som amazon inte behöriga att distribuera QGrips, fysiska butiker är inte av något slag, och de namnges inte heller som officiella säljare av denna enhet, än en gång sägs det att tillverkarens sida är den enda webbplatsen för att hitta QGrips. original.

Vad är priset?

59,90 € är startpriset, tillverkaren har dock publicerat ett rabatterbjudande på 50%, så du kan begära QGrips för 29,95 €.

Köpstrategin är enkel och kräver några minuter för att slutföra din beställning, bara fylla i formuläret som finns på webbplatsen, en agent kommer att ringa för att lösa problem och tvivel och slutföra köpprocessen.

Vår slutsats

Vi bekräftar att örat är ett viktigt och elementärt organ, förutom att det är nödvändigt, för att utföra alla aktiviteter normalt och mer effektivt, att dess underhåll och rengöring måste vara betydande och med största försiktighet för att förhindra irreversibel skada har QGrips varit används av många användare, vilket indikerar att det är en enhet som utvisar öronvax utan att orsaka biverkningar. Förutom att investeringen endast görs en gång görs denna rengöring hemifrån utan att använda andra extra verktyg.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply