Airphones Trådlösa hörlurar Pris, åsikter?

Lufttelefoner är extra ljudenheter. Tillverkaren förklarar att användningen är enkel och okomplicerad, hörlurar eller hörlurar har blivit ett verktyg för daglig och kontinuerlig användning i allmänhet, men vi måste vara försiktiga med hur vi använder dem, en överdriven volym kan allvarligt skada örat intern, vilket orsakar hörselproblem som kan vara irreversibla.

Dessutom kan användningen av hörlurar orsaka ångest och stress, om du lyssnar på en låt upprepade gånger genererar det ett slags beroende, därför rekommenderar vi att om du använder Airphones exklusivt för musik, har du en uppspelning på 40 minuter i 20 minuters vila, med hänsyn till Observera att decibelnivån alltid måste vara under 90, vi måste också ta hand om yttre ljud, förlänga användningen av hörlurar i mer än 40 minuter i kombination med buller som tåg, under en konsert, med hornljud ofta kan det fortfarande orsaka permanent skada.

Jag inbjuder dig att känna till den här produkten och ta all information som motsvarar Airphones, för att analysera den och själv bestämma om den kan vara en hjälpenhet i dina dagliga aktiviteter, information som fördelar, pris och användarnas åsikter är hittade här, i en läsning som bara varar några minuter.

9.2Expert Score
Utvärderingstabell

Pris
9.5
effektivitet
9
Användarnas åsikt
9
Produktens sammansättning
9.5

Vad är lufttelefoner? 

Lufttelefoner har utformats för att hjälpa användarna att ha mer praktiska rutiner, deras design gör att de kan användas dagligen utan att orsaka problem, de är lätta i vikt och tillverkade av hållbara material. Detta sägs av tillverkaren, som säger att funktionerna hos Airphones ger fördelar framför allt praktiska, dessa Airphones har ett förvaringsfodral som också blir deras lastcentrum, dessutom gör deras anatomi att du enkelt vet rätt position som hjälper till undvik att förvirra höger sida av vänster.

Hur fungerar Airphones?

Lufttelefoner, förklarar tillverkaren, som är ett trådlöst system som enligt skaparens ord gör det möjligt att upprätthålla ljudåtergivning med flera kontinuerliga timmar, de kan förvaras inuti örat utan problem, anslutningen till din mobila enhet sker via Bluetooth och strömladdningen varar i flera timmar.

Fördelar erhållna

Användningen av Airphones förklarar tillverkaren att den är praktisk, lätt och bekväm förutom att ha god ljudtroskap. 

 • Att vara i örat är det bekvämt, och på grund av dess storlek är de mycket diskreta.
 • Dess storlek gör att den kan lagras i små håligheter, t.ex. byxväskor.
 • använda det på offentliga platser, gör att du kan kommunicera smidigt, trots buller utanför, 
 • Hållbar last.
 • 100% trådlöst.
 • lätt och modern design.
 • Inga biverkningar.
 • De stannar i örat, trots plötsliga rörelser, till exempel träning i gymmet eller en promenad i parken.
 • Med etui som tillåter lagring eller lagring av Airphones 

794 MXN 1 588 MXN

Vad är kompositionen?

Tillverkaren uppger att Airphones-material är av hög kvalitet och hållbara, valda genom studier, för att erbjuda konsumenterna en värdefull produkt, det finns inga giftiga material i dess sammansättning, 

Biverkningar och kontraindikationer

Mobiltelefonanvändare försäkrar att användningen av denna produkt inte har orsakat biverkningar eller fysisk skada, tillverkaren för sin del indikerar inte någon typ av kontraindikation, från vår sida kan vi kommentera att användningen av hörapparater av denna typ, De bör användas med måttlig volym, eftersom extrem volymanvändning kan orsaka allvarliga skador.

Hur man använder

Användningen av dessa enheter är inte komplicerad och det antas att användarna vanligtvis använder sig av detta, detta indikeras av tillverkaren, som indikerar att de fullständiga indikationerna finns i Airphones-förpackningen.

794 MXN 1 588 MXN

Användarrecensioner

Att ha en mobiltelefon är praktiskt taget väsentligt idag, jag är en förare, därför att ha Airphones är ett stöd i mitt arbete, jag blir inte distraherad vid ratten, och jag kan svara på alla samtal under min arbetsdag, det bör noteras att Det finns tillfällen då det är att föredra att använda telefonen eller helt enkelt hoppa över användningen.

Francisco Olivas 44 år gammal.

Jag använder den här produkten, under gymmet rutiner, lyssnar på musik vid den tiden är trevligt, att ha en mobil enhet är uppenbarligen elementär, jag anser inte att Airphones bör användas under dagen, eftersom det kan skada hörselgången och Det kan till och med orsaka permanent dövhet, ett tag om dagen bara för att hjälpa oss i vissa aktiviteter där vi inte direkt kan använda en mobiltelefon. 

Maria Amparo Ruelas 29 år gammal.

Att vara taxichaufför kräver att jag är vid ratten i många timmar, men samtidigt måste jag vara i ständig kommunikation. Lufttelefoner har varit ett användbart verktyg för mitt arbete, även om det inte är ett alternativ som jag ska använda hela dagen, om jag använder det när Jag kör långa sträckor.

Jesús Ontiveros 34 år.

Var kan jag köpa Airphones-hörlurar?

Tillverkaren är den enda platsen där originalprodukten kan köpas, webbplatser som amazon eller ebay har inte behörighet att distribuera denna produkt, detta görs på detta sätt, säger producenten, för att förhindra att konsumenterna själva har tillgång till en imiteringsprodukt, eller dess pris är för högt.

794 MXN 1 588 MXN

Vad är priset på Airphones?

Airphones finns på tillverkarens sida med 50% rabatt. Istället för att betala 1581 MXN betalar du bara 791 MXN, processen att begära dem är enkel och mycket snabb. En agent kommer att kontakta dig efter att du har fyllt i formuläret på deras officiella webbplats, under det samtalet kommer du att ha möjlighet att klargöra alla tvivel om produkten och kunna göra ditt köp.

Tillverkaren indikerar att den också har en tre års utökad garanti med en extra kostnad på 192 MXN.

Vår slutsats

För närvarande, arbetsdagar, dagliga rutiner, kräver extra support, har mobiltelefonanvändare uppgivit att användningen av denna produkt har gett dem extra hjälp till deras dagliga aktiviteter, eftersom det hjälper till att hålla kontakten genom samtal eller helt enkelt kunna lyssna på musik medan du gör en aktivitet som kräver båda händerna i handling.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply